+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Bambino - Centrum Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 224 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

paní Mášová

rodina s malými dětmi, 27.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Prostorny detsky koutek, možnost samoobsluhy kavovaru, mikrovlnna trouba a nádobí na pokoji

  • Pouze tocite schodiště na chodbě k pokojum které jsou nebezpečné pro malé děti

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jáchym Homola

jednotlivec, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Původně jsem měl přijet s rodinou kvůli svému běžeckému závodu, ale nakonec jsem přijel sám a měl pro sebe celý apartmán. Pro jednu osobu byla cena poměrně vysoká, ale v případě celé rodiny by se bývalo jednalo o velmi dobrou cenu. S ubytováním jsem byl spokojen. Ocenil jsem krátkou vzdálenost od náměstí a centra, klid (pro mě zásadní faktor) a také vydatnou a bohatou snídani, která ospravedlňuje její cenu (100 Kč). Na první pohled trochu striktní paní recepční se ukázala velice vstřícnou, ochotnou a také manuálně šikovnou (zabouchl jsem si dveře s klíčem vevnitř):-) Rád bych přijel na závod Run Tour příští rok znovu, tentokrát už s celou rodinou, a v tom případě bych přednostně hledal ubytování v penzionu Bambino. P.S.: Hlavně, aby mi závod vyšel lépe než letos, kdy jsem měl velmi dobrou formu, ale dvakrát jsem na běžecké trase zabloudil...

  • Všiml jsem si pouze dvou drobností: a) Při spuštění světla v kuchyňce se automaticky spustilo větrání. b) Ve spleti tří ovladačů (TV přijímač, satelit, DVB) se mi nepodařilo spustit vysílání TV. Ani jsem nechtěl sledovat žádný TV program, pouze mě zajímalo, jak se TV uvede do chodu. Možná by se hodil stručný popis pro méně technicky zdatné jako jsem já:-)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

p. Bartoňová

dospělý pár, 22.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Roman

dospělý pár, 18.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Příjemné a klidné! prostředí. Blízkost centra. Příjemný personál.

  • Snídaně vzhledem k ceně poněkud chudší a málo pestrá.

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Petr Hruška

mladý pár, 9.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina s malými dětmi, 7.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 9.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Iva

rodina s malými dětmi, 29.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 19.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

K. Bláhová

rodina se staršími dětmi, 9.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu jsme byli nadmíru spokojeni. Bylo tam milo, útolno. Ubytování i paní majitelce dáváme 1* a rádi se tam zase vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 4.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Penzion je umístěn v bezprostřední blízkosti centra (přitom velmi klidné místo). Výborná herna pro děti v bývalé kavárně, umístěné v přízemí penzionu. Kavárna (s TV) je perfektní zázemí pro posezení a odpočinek kdykoliv během dne. Je možné donést si vlastní pití, nebo využít docela slušné nabídky nápojů ze samoobslužného baru. Celkově spokojenost.

  • Penzion je prezentován jako vhodný pro děti, ale pokoje jim nejsou moc uzpůsobeny (chybí např. jídelní židličky). Na druhou stranu je možné zapůjčit postýlku i nočník. Trochu komplikovaná domluva s personálem penzionu. Příliš malá kuchyňka, ne moc dobře vybavená (ale je oddělená od pokoje dveřmi).

Personál
5
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Kateřina

rodina se staršími dětmi, 31.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Paní, která nás přijímala, byla moc milá. V penzionu jsme strávili příliš krátký čas na objektivní hodnocení, ale i tak z něj mám dobrý dojem. Jet do Liberce znovu, volila bych nejspíš stejné ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jakub Kutílek

dospělý pár, 15.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S pobytem jsme byli velice spokojeni a velice se těšíme na další návštěvu. Pobyt byl velmi příjemný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 1.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita

rodina se staršími dětmi, 1.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemné prostředí, prostorné pokoje a dobře vybavená koupelna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Caroline

rodina s malými dětmi, 13.5.2012

Francie

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Great place to stay with children: large indoor playground that made our kids (2 and 5 years old) very happy! The staff is really friendly. We stayed in an apartment for 4 persons: it was large enough and clean. The hotel is well located, close to the center. I recommend it without hesitations!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

rodina se staršími dětmi, 9.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

rodina s malými dětmi, 24.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeňka Staňková

rodina se staršími dětmi, 18.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • výborná komunikace s ochotným personálem, pěkné prostředí, skvělá poloha v centru Liberce - všude blízko, netřeba jezdit autem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10