+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Bambino - Centrum Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 224 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

rodina s malými dětmi, 19.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
26 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonym

rodina s malými dětmi, 19.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří Pospíšil

rodina s malými dětmi, 1.11.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Čistý, velmi příjemný penzion blízkosti centra, skvělý pro rodiny s dětmi. Co mi však velmi chybělo, byly dveře do koupelny a WC. To považuji za zcela standardní vybavení.

Personál
6
Služby
4
Čistota
1
Komfort
3
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 2.11.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
1
Komfort
3
Cena/kvalita
2

Anonym

rodina s malými dětmi, 17.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • výhodná poloha hotelu blízko centra

  • v hotelu nefungovala kavárna z důvodu dovolené, předem jsme nebyli informováni personál je nedostatečný, fungovala pouze pokojská

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marie Vondráková

rodina se staršími dětmi, 21.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • příšerné okolí!!!Příšerný výhled!!!!V noci rušení klidu !!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 9.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Michael

dospělý pár, 22.9.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - Preis und Angebot sind in einem relevanten Verhältnis - Sauberkeit gut, in der Pension und den Zimmern - Infomaterial liegt auch übersichtlich und reichlich aus

  • - Personal (eine weibliche Person) war nicht besonders freundlich, eher konservativ (das macht auf neue Gäste keinen einladenden Eindruck - das frühstück liegt schon "vorprogrammiert" auf dem Teller, der Saft ist eingegossen, es gibt kein Bufet, andem man selbst das essen auswählen kann, keine Alternativen - zur der Endabrechnung wurden wir schon an der Zimmertür "genötigt" Man hatte den Eindruck, die Wirtin hat schlechte Erfahrungen hinter sich, die sie auf andere Gäste projeziert

Personál
4
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mladý pár, 25.7.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Snídaně stála 100kč/den a byla nedostačující.Každý den skoro stejná.Recepce nebyla přítomna po celý den, a když např. vypadli pojistky na pokoji, nebylo na koho se obrátit.Parkování je na starém dvorku - nic moc.

Personál
7
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

p.Sýkorová .

rodina s malými dětmi, 22.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Pension je v centru, ale v klidné uličce. Pokoje jsou dobře vybaveny a udržovány. V pensionu je moc hezký dětský koutek.

  • Personál - měl opravdu nevhodné jednání.Paní nám tak znepříjemnila příjezd, že kdybychom tam nebyli s ročním dítětem, tak jsme jeli hledat jiné ubytování. Možnost ubytovat se je až v 15h a přesto, že jsem měla předem ověřenou informaci ohledně možnosti ponechat věci dříve: "věci si můžete uschovat na recepci. V případě, že bude pokoj volný, je možné se pak domluvit přímo na místě na dřívějším ubytování." Jsme se setkali s tak hrozným jednáním, který nám počátek pobytu velice znepříjemnil. Na dotaz "bylo by možné si tu ponechat věci" - to byla neskutečná reakce a naprosto zbytečná. I přesto, že mám v potvrzení rezervace, že přijímají platební karty....paní platbu kartou nechtěla provést, že prý se to šéfovi nelíbí (nakonec platbu kartou akceptovala)

Personál
2
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Edward Reid

dospělý pár, 12.2.2010

Rhyl, Wales

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Positives were lots of room and quiet location. The pension would be would be particularly suitable for young family groups. However, we found some aspects, such as the breakfasts a bit disappointing, also no sign of promised internet access since cafe is now shut to the public.

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Michal

rodina s malými dětmi, 9.2.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 7.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina se staršími dětmi, 8.12.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
65 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Roman Marek

dospělý pár, 18.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
67 %
  • Byl jsem velmi nespokojen.Po příjezdu do místa pobytu mi paní recepční řekla, že došlo k omylu a byly rezervováno na 1 pokoj 2 zájemci.Vzhledem k tomu, že další zájemce přijel dříve než já a měl rezervaci na delší dobu, zařídili pro mne ubytování v Hostelu. To je ubytovna se společným soc. zařízením.To jsem později odmítl a nakonec zůstal v Babylonu(tam to bylo super i když cena 2x).Jinak hodnotit pension nemá smysl.

Personál
0
Služby
0
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Pavel

rodina s malými dětmi, 22.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.11.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina s malými dětmi, 4.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Penzion je umístěn v bezprostřední blízkosti centra (přitom velmi klidné místo). Výborná herna pro děti v bývalé kavárně, umístěné v přízemí penzionu. Kavárna (s TV) je perfektní zázemí pro posezení a odpočinek kdykoliv během dne. Je možné donést si vlastní pití, nebo využít docela slušné nabídky nápojů ze samoobslužného baru. Celkově spokojenost.

  • Penzion je prezentován jako vhodný pro děti, ale pokoje jim nejsou moc uzpůsobeny (chybí např. jídelní židličky). Na druhou stranu je možné zapůjčit postýlku i nočník. Trochu komplikovaná domluva s personálem penzionu. Příliš malá kuchyňka, ne moc dobře vybavená (ale je oddělená od pokoje dveřmi).

Personál
5
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Roman

dospělý pár, 18.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Příjemné a klidné! prostředí. Blízkost centra. Příjemný personál.

  • Snídaně vzhledem k ceně poněkud chudší a málo pestrá.

Personál
7
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6